Lisa Lents: I marken med B.S.

Lisa Lents kan godt glemme alt om makeup og lange negle, når det går løs med B.S.

Lisa Lents kan godt glemme alt om makeup og lange negle, når det går løs med B.S.

Foto: Peter Grosen, SE og HØR

Skal man op i den virkelige kendistop, skal man åbenbart gennem actionman Christiansens kyndige vejledning. Bare spørg kronprins Frederik, Bubber eller Bjarne Riis.

Nu melder Lisa Lents sig også under fanerne.

Dk4-værtinden, taekwondo-stjernen og ikke mindst vinderen af Miss Danmark-titlen er blandt deltagerne, når hele Danmarks actionman B.S. Christiansen herser med 8 danske sportsstjerner i TV-programmet "Stjernetræf", hvor deltagerne dyster i 12 discipliner på Lanzarote.

- I "Stjernetræf" prøver man nogle af de vildeste grænser af! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor hårdt det egentlig ville være at være med i "Stjernetræf", men det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som ingen af os nogensinde kommer til at glemme, fortæller Lisa Lents til eb.dk og fortsætter:

- Som Miss Danmark bliver det også meget sjovt at vise folk, at man tør at kaste sig ud i ekstreme ting, specielt når vi har fået at vide, at "Stjernetræf 2009", som bliver sendt til efteråret, har været det hårdeste "Stjernetræf" nogensinde, er man ekstra stolt over at have været en del af oplevelsen! Jeg har den største respekt for B.S. og er dybt imponeret af hans måde at coache en på. Hvis Bubber ikke kan klare mere, er jeg i hvert fald klar på en sæson af "B.S. og Lisa Lents på eventyr", joker hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close