Nyheder7. september 2009

Lis Sørensen: Sammen med 2 unge drenge

Filmmusikken til ”Storm” har givet både sangerinden og UFO Yepha-rapperne smag for mere samarbejde
Kristian, Jeppe og Lis er den nye konstellation i dansk musik
Kristian, Jeppe og Lis er den nye konstellation i dansk musik
 Foto: All Over

Der er gået cirka 1 million år, siden Lis Sørensen havde Holger Laumann i musik i folkeskolens 5. klasse. Der er gået mindst en halv million år, siden hun bankede sit navn fast på den danske rockhimmel sammen med Anne Linnet i Shit & Chanel og lidt senere sammen med Sanne Salomonsen - og lidt senere igen sammen med Sebastian og som solist.

Men hun er stadig en attråværdig dame. Snart 55 år, men stadig med en stemme, som alle kan genkende.

Nu stiller hun sig selv i rampelyset igen. Sammen med de unge drenge. UFO Yepha - Kristian Humaidan, 28, og Jeppe Bruun Wahlstrøm, 25 - har hun lavet titelmelodien til den nye danske film "Storm", der kommer i biograferne den 2. oktober.

- UFO Yepha har med deres stemningsfyldte hverdagsrap ramt en tone, som vi gerne ville arbejde med i forhold til vores titelnummer til familiefilmen "Storm". Vi ville lave et nummer, der udfordrer den klassiske filmduet, og derfor faldt valget naturligt på Lis Sørensen, der med sin store stemme har rørt den danske folkesjæl i årtier, lyder det i en pressemeddelelse fra produktionsselskabet ASA.

Af den fremgår det også, at de 3 har haft så meget gavn og glæde af samarbejdet, at de har tænkt sig at fortsætte det fremover.

Titelnummeret til "Storm" er allerede ude nu og kan høres og ses ved at klikke her.

Sponsoreret indhold