Linses datter: Siger undskyld til Lyngvild

Luften var iskold mellem Ekstra Bladets moderevser og Linses datte. Men så skete der noget.

Luften var iskold mellem Ekstra Bladets moderevser og Linses datte. Men så skete der noget.

Foto: All OverDa Ekstra Bladets modeguru Jim Lyngvild i sidste uge kritiserede Linse Kesslers tøjstil, blev hendes datter Stephanie "Geggo" Christiansen rasende og blæste i krigshornet.

- Den usmagelige skodtaber til Jim Lyngvild. Hahaha. Tænk, at en med så grim en stil må dømme andre. Han ligner konstant et juletræ, der render forvirret rundt i firserne, skrev den temperamentsfulde Bryggen-babe på Facebook.

Stephanie Kessler: Sviner Lyngvild

Jim Lyngvild prøvede at få gemytterne til at falde til ro ved at erklærer sin store kærlighed til familien Kessler.

- Jeg bliver faktisk lidt ked af det. Ikke at hun siger, jeg har dårlig smag, hey, jeg skulle være den sidste til at blive sur over dette, men at sige, jeg er forvirret. Det er jeg sjældent. PS. Jeg elsker stadig Linse, Geggo og Mopper højt, skrev han på Facebook.

Frække Geggo: Vildt forelsket

Efter den statusopdatering besindede Geggo og kom med en undskyldning til Jim Lyngvild.

- Du ved godt, at vi i familien er en smule hidsige, og jeg fik skrevet en status i mit raserianfald. Efter at have gennemlæst artiklen flere gange synes jeg stadig, du er grov, men jeg kan godt se undertoner af kærlighed alligevel, skrev hun.

- Jeg siger sjældent undskyld for noget, så han skal virkelig tage den til sig. Det er noget, jeg har lært af min mormor, vi er simpelt hen for stolte, men jeg gik over stregen her, uddyber Geggo til seoghør.dk.

Linses frække datter viser sig frem


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close