Nyheder12. oktober 2015

Linse om tyverianmeldelse: - Det er mine ting

Brystbomben er rasende over, den udvikling sagen om hendes tatoo-forretning på Bryggen har taget. I videoen her

I sidste weekend var der drama omkring Linses tidligere tatoo-shop, Artistic Tatoo, på Bryggen.

Linse Kessler og den nye ejer Stephanie Wishart er nemlig uenige om, hvem der ejer hvad i shoppen.

I video-overvågningen, som du kan se i videoen herover, kan du se Geggo, der fredag eftermiddag er nede i butikken. Lørdag er det Linse, der kommer på besøg, men her er dørene låst, så hun ikke kan komme ind og hente de ting, som hun mener, hun ejer. Til sidst kom politiet og stoppede optrinet.

Politiet har siden fået en anmeldelse på tyveri fra forretningen. Linse Kessler er rasende over den udvikling, som sagen har taget og mener kun, at hun har taget, hvad der tilhører hende.

– Ja, Geggo var nede i butikken og hente nogle ting fredag eftermiddag, fordi vi var blevet ringet op om, at der stod nogle kasser til os dernede. Det var et guldspejl og en flyttekasse, fortæller Linse, da SE og HØR snakker med hende mandag eftermiddag.

Selvom sagen er meldt til politiet som tyveri, afviser Linse på det kraftigste, at det hænger sådan sammen.

– Det kan da ikke være rigtigt, at jeg skal anmeldes for at hente mine egne ting. Jeg har al dokumentation på, at hun godt ved, at hun skylder mig penge her. Hun har intet, hun kan vise jer. Og jeg har kvitteringer på alle de ting, som jeg har hentet.

– Jeg havde Geggo og Mopper med dernede lørdag, så ja, vi var virkelig en farlig bande. Men vi kunne jo ikke få lov til at komme ind. Og jeg har ikke bedt om, at få udleveret noget videoovervågning.

Jeg ville bare ind og have resten af mine ting, siger Linse, som mener, at det er Stephanie Wishart, der er på kant med loven.

– Jeg stolede på hende, der er ikke noget, der hedder afståelse i den ejendom. Men de 100.000 kroner er for tre fladskærme, aircondition, fede møbler og mine tatoomaskiner, så jeg har været rigtig sød med prisen og et kæmpe varelager, hun har fået kastet i røven. Og jeg har ikke fået så meget som fem ører, siger Linse Kessler.

– Retsmødet er til december, så det har jeg trukket tilbage. Det har kostet mig over 50.000 kroner nu. Jeg kan ikke blive ved. Jeg har løbende fået at vide, at hun har solgt sofa og møbler dernede fra, siger Brygge-pigen.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold