Linse og Didde: Fetterlein har en lille diller

Frederik Fetterlein får hårde ord med på vejen af veninderne Linse og Didde.

Frederik Fetterlein får hårde ord med på vejen af veninderne Linse og Didde.

Foto: Thomas LaursenDen tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein burde muligvis overveje ikke at se med, når første afsnit af "Familien fra Bryggen" får premiere den 14. februar.

Her bliver hans diller nemlig taget op til diskussion, og som sædvanlig bliver der ikke lagt fingre imellem.

Drama i "divaer": Fetterlein indlagt i Equador

I første afsnit er Geggo lige kommet hjem fra at have deltaget i "Divaer i Junglen 2" sammen med bl.a. Frederik Fetterlein. Linse, veninden Didde og Geggo sidder og spiser pandekager hjemme hos Mobber, mens de kigger på et billede af diva-holdet iført shorts og bikini. Pludselig udbryder Didde: "Han ligner en med en lille diller". Og heller ikke Linse er synderlig imponeret over playboyens bule.

- Det kan godt være, at det er de dér spandex-shorts, der gør det. Jeg undrede mig bare over, hvor dilleren var. Måske har han den, men han har stået og gemt den. I de shorts manglede der noget, siger Didde til SE og HØR.

Og nu, hvor emnet er bragt på banen, kan vi da ligeså godt komme til bunds i det. Derfor spørger vi Geggo, der som bekendt netop har tilbragt en hel del tid med charmøren i junglen.

- Aner det ikke. Jeg så den ikke. De andre var heldige, griner Geggo.

- Jeg tror, jeg var den eneste i hele junglen, der ikke så hans diller, og så er det sjovt, at jeg får skylden for at have været sammen med ham. Men så vidt jeg hørte fra de andre piger, skulle han vist være rimelig veludrustet.

Geggo: Se hendes nye navn


Den tidligere ketchersvinger i junglen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close