Nyheder 27. september 2011

Linse Kessler under kniven

Den hårdtslående brystbombe har fået endnu et ansigtsløft – se billederne
Linse skriver en bog mere (Foto: All Over)
Linse skriver en bog mere (Foto: All Over)
Foto: All Over

Linse Kessler er ikke bleg for at lægge sig under kniven, hvis der er noget ved hendes udseende, hun ikke er tilfreds med. Det er hendes gigantiske forlygter et udemærket bevis på.

Nu har den storbarmede stripklubejer igen været under kniven, men denne gang var det dog ikke attributterne, der skulle rettes op. Kirurgen tog derimod Linses ansigt under kærlig behandling.

Læs også: Linse Kessler: Fik du set de labre larver?

- Det er mit 3. ansigtsløft på 15 år. Denne gang fik jeg et mini-løft i den nedre del af ansigtet. Det trængte lidt, fortæller Linse Kessler til SE og HØR.

Operationen foregik i Litauen i fredags, så lige nu er Linse Kessler stadig ved at komme sig efter indgrebet.

- Det ser ikke så kønt ud nu. Jeg ligner lidt en grådig hamster, fordi mine kinder er så hævet, griner Linse, som regner med, at ansigtet er blevet lagt i de rette folder om 2-3 uger.

- I mellemtiden skal jeg bare slappe af og hygge mig og gå tur med min hund, siger hun.

Læs også: Linse Kessler: Sådan stemmer jeg

Hun glæder sig til at se operationen, når den bliver vist i fjernsynet i reality-serien Familien på Bryggen. Den hårdslående blondine havde nemlig kameraholdet med under hele seancen i Litauen.

- Det havde jeg det fint nok med - jeg elsker jo kameraet, siger Linse, som har lagt billeder ud før og efter operationen på sin blog. Se dem her.

Sponsoreret indhold