Nyheder22. november 2013

Linse Kessler: Støtter forældre til forsvunden 18-årig

Den storbarmede pige fra Bryggen, Linse Kessler, er også gået ind i sagen om den forsvundne 18-årige Rasmus fra Køge.
Af af
Linse Kessler føler med forældrene til forsvunden 18-årig Køge-dreng.
Linse Kessler føler med forældrene til forsvunden 18-årig Køge-dreng.
 Foto: Niels S. AndersenI den kommende weekend er det tre uger siden, at bare 18-årige Rasmus Steen Hansen forsvandt sporløst i området omkring Køge.

Hjemme i Ølsemagle sidder hans mor Mette Christensen og hendes kæreste Lennart og frygter det værste - men håber det bedste.

De nægter at tro andet end, at Rasmus Steen Hansen igen dukker op i familiens hyggelige villa.

Men desperationen har forlængst meldt sig.

- Det er så uvirkeligt. Det er jo vanvittigt. Vi er bare en helt almindelig familie, siger Mette til seoghoer.dk.

SE og HØR har besøgt familien i Ølsemagle, og bringer i det aktuelle blad to sider med alt om den mystiske sag.

Linse og Ronni Garner laver julehit

Politi, familie og venner har gennemsøgt enorme arealer, og i lokalområdet er der hængt plakater om med efterlysning af den forsvundne Rasmus Steen Hansen.

Men Mette og Lennart føler afmagt - og er frustrerede over, at sønnens meningsløse forsvinden ikke har fået større opmærksomhed.

- Det er det værste. Rasmus må ikke bare blive glemt. Vi forstår ikke, at DR eller TV2 News ikke bare vil vise et billede af Rasmus.

Vi har svært ved at nå ud til ret mange, og måske sidder der en og ved noget et andet sted i landet, forklarer Mette Christensen, som blandt andet også har skrevet til både Rasmus Seebach og Linse Kessler i håb om, at de vil bruge deres netværk på Facebook i eftersøgningen.

Linse støttede Gustav i retten

Og det er netop, hvad Linse har gjort.

"hvis nogen af jer, kære mennesker, har set eller hørt noget vedrørende Rasmus, så please reager", skrev Linse på sin Facebook.

Se hele updaten her.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a3d777332f34f44a7eac7abc6b09835.jpghttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5c7f6a24b77f4ca68b74ecb40c6b9d0f.jpg


Natten til den 3. november forsvandt Mette Christensens søn, 18-årige Rasmus Steen Hansen, sporløst på Køge Havn. Sammen med kæresten Lennart opfordrer hun alle til at kigge en ekstra gang selv de mest umulige steder. (Foto: Mikael Rieck)


Robinson-Marttin dømt for vold

Sponsoreret indhold