Nyheder4. juli 2013

Linse Kessler: Nu med forhudsbetændelse

Brystbomben vågnede op til en stinkende forskrækkelse
Linse er blevet ramt af en mandesygdom.
Linse er blevet ramt af en mandesygdom.
 Foto: Thomas LaursenLinse Kessler er et særeksemplar af den kvindelige race, og det beviser hun igen og igen. Nu har hun fået sig en omgang forhudsbetændelse, som ellers er en sygdom, man forbinder med mandens nedre regioner.

Betændelsen finder man dog ikke i brystbombens skridt, men i hendes ansigt. For den flydende, ildelugtende substands fandt hun på sin kind, da hun vågnede i forleden.

- Og en stor tak til Onkel Cino. Kl 6.30 imorges, ligger hundene og jeg og vågner og summer, min iphone ligger ved siden af min hovedpude, og så ringer den... Jeg tager den, og bemærker med det samme, at jeg blir lidt våd på øret.. Der er ing...en i røret, så jeg koncentrerer mig lidt om, hvad det våde jeg nu har i øret, på kinden og i håret, mon er... Det virker, tykt, grønt og det lugter ikk særlig godt..., skriver Linse på facebook og fortsætter:

- Og SÅ går det stille og roligt op for mig, at det er Onkel Cino, der har lagt lidt forhudsbetændelse af på min iphone. Bare en historie fra vores liv . Ååååh mine elskede hunde.

Linse: Har fundet sin babs-overmand

På Facebook kommenterer folk ivrigt på fortællingen, og flere foreslår da også, at Linse måske skulle overveje at fjerne noget fra sin seng, så hun ikke får sig sådan en ulækker opvågning igen.

Men hvis man spørger brystbombens fans, er det ikke hundene, der skal forvises fra sengen. Næ, det må da blive IPhonen, der finder et andet hvilested.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f3b846823a484fe3b4eece3972fc2bb4.jpg


Linse har selvironi nok til også at dele mindre labre detaljer på nettet. (Foto: Facebook)

Se hvilken Hollywood-stjerne, der er blevet syg af sex

Sponsoreret indhold