Nyheder 19. juli 2012

Linse Kessler: Mit hjerte bløder

Brystbomben fra Bryggen deltog i gribende mindehøjtidelighed
Linse havde sin datter Geggo og veninde Camilla med til mindehøjtideligheden for lille Tobias
Linse havde sin datter Geggo og veninde Camilla med til mindehøjtideligheden for lille Tobias
Foto: Thomas Laursen

Normalt er Linse Kessler en glad og positiv dame. Men én speciel sag har fået hende helt op at ringe. Det er sagen om lille Tobias, der natten til 18.juli sidste år døde efter at være blevet udsat for omfattende mishandling af sin mor og stedfar.

Læs også: Linse Kessler: Møder sin dobbeltgænger

Onsdag klokken 17 mødte Linse derfor op i Kongens Have i København med sin datter Geggo og veninde Camilla for, sammen med en gruppe andre, at sende balloner op og holde et minuts stilhed for Tobias.

- Det var frygtelig sørgeligt, fortæller Linse til seoghør.dk.

Lige siden sagen begyndte at rulle, har hun fulgt med og været dybt berørt.

- Jeg kan slet ikke tage det, når det er børn og dyr. Børn kan ikke passe på sig selv, det er os, der skal det. Det er vores pligt at råbe op, siger Linse.

"Jeg har så ondt i hjertet, tårerne presser på, og ja, forstår det ikke, blir bare så ulykkelig, og forsøger at lade være med, at tænke i detaljer", skrev Linse fredag i sidste uge.

- Jeg er altså ikke en hyler, men jeg måtte bare tude, forklarer Linse, der så et indslag om sagen i TV den morgen.

Læs også: Linse og Mikkel: Sådan har du ikke set dem før

Fredag i sidste uge fik den lille drengs mor og stedfar en fængselsstraf på henholdsvis fire og otte år for at mishandle drengen til døde og for ikke at tilkalde hjælp, da han havde brug for det."God rejse lille mand", havde Linse skrevet på sin ballon. Mindehøjtideligheden var arrangeret af foreningen Stop Børnevold (Foto: Thomas Laursen)Der dukkede omkring 100 mennesker op for at sende en sidste hilsen til lille Tobias (Foto: Thomas Laursen)


Sponsoreret indhold