Nyheder22. april 2010

Linse Kessler: Mikkel skal vinde

Bokserens storbarmede søster håber på en sejr – et nederlag vil betyde enden på hans karriere
Mikkel Kessler skal vinde på lørdag, hvis han stadig vil være professionel bokser, mener hans storesøster
Mikkel Kessler skal vinde på lørdag, hvis han stadig vil være professionel bokser, mener hans storesøster
 Foto: Niels S. Andersen

Når 44-årige Linse på lørdag sidder klar ved ringside i Herning for at se sin halvbror Mikkel Kessler bokse mod Carl Froch, er det med en lille snert af nervøsitet.

Den storbarmede stripklub-indehaver er nemlig overbevist om, at hendes lillebror vælger at smide håndklædet endegyldigt i ringen og indstiller sin karriere, hvis han skulle gå hen at tabe.

Linse: Flytter stripklubben

- Jeg tror ikke, han gider mere, hvis han taber. Men det er kun, hvad jeg tror. For han vil ikke selv sige det. Hverken til os eller andre. End ikke til sig selv, tror jeg, lyder det fra Linse i Ekstra Bladet.

Tabte sidst

Da Mikkel Kessler boksede sin første kamp i Super Six-serien tilbage i november 2009, tabte han overraskende til Andre Ward.

Forud for kampen havde Kessler ellers meldt om sit livs form og gode chancer for sejr. Det samme billede tegner sig forud for kampen på lørdag, men Linse mener ikke, at der er risiko for at brormand igen lider nederlag.

Linse: Holder jul med Mikkel

- Jeg er overbevist om, at han vinder. Han er meget mere på, og har jo også skiftet træner. Jeg håber rigtig meget, at han vinder, lyder det fra brystbomben.

Skal du se kampen?

Super Six kampe bliver sendt som Pay Per View på lørdag. Klik på billedet for at se, hvordan du kan komme til at se den skæbnesvangre kamp:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/april/kesslerbanner1-png.jpg



Se også www.supersix.dk eller ring 70 11 20 60 for at se kampen.


Sponsoreret indhold