Linse Kessler: Indspiller sang med musiklegende

Linse har indspillet en ny sang med musiklegenden Jan Lysdahl

Linse har indspillet en ny sang med musiklegenden Jan Lysdahl

Foto: All Over

En ny karriere er måske under opsejling for Linse Kessler.

- Ja, men altså, uden at røbe for meget kan jeg godt fortælle, at i dag gik et af mine største ønsker i opfyldelse, en drøm jeg har haft, siden jeg var en lillebitte Linse, skriver den brystbomben på sin blog og fortsætter:

- Jeg har sammen med min familie og et par veninder været i studie og optage en fed helt ny sang, og så holder I lige fast; det var hos selveste Kongen, JAN LYSDAHL, wiiiii, med høretelefoner og hele pisset, Jan havde lavet den sprødeste sang, samt skøn musik.

Læs også: Patter tager pusten fra politiet

Jan Lysdahl er bestemt ikke hvem som helst; han startede som trommeslager, tilføjede senere komponist og producer på sit cv og har medvirket på over 200 albums, bl.a. Kim Larsens kæmpe sællerter Midt om natten og Forklædt som voksen.

- Altså i min verden, så bliver det ikke større, sikke en fantastisk oplevelse:) KÆMPE TAK til Jan, som så for øvrigt lige er den fedeste, sjoveste og sejeste musiker ever, afslutter Linse sin blog og overlader dermed offentligheden til at vente i spænding på resultatet af anstrengelserne.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close