Linse Kessler: I vild julepanik

Linse Kessler er draget mod Sverige for at redde juleaften.

Linse Kessler er draget mod Sverige for at redde juleaften.

Foto: All OverFor mange er det en juletradition at købe julegaver den 23. december. Men selv det har Linse Kessler haft for travlt til.

Så her få timer før andestegen kommer på bordet, er den storbarmede reality-kvinde på vej til Sverige for at købe gaver.

- Mopper juler, og Gekko, Kosten og jeg er på vej til Sverige lige nu. Vi skal over og købe julegaver i sidste øjeblik. Lige nu kører vi ved lufthavnen til Malmø, der er nemlig et storcenter der, der har åbent fra 10-16. Så vi køber det hele der. Jeg har simpelthen ikke haft tid til at gøre det før, fortæller Linse Kessler til Seoghør.dk, mens hun farer afsted i bilen.

Den struttende TV-kvinde har haft rygende travlt med optagelser og forretninger, så der har hverken været tid eller overskud til at koncentrere sig om julen før nu.

Linse Kessler: Møder sin dobbeltgænger

- Jeg har ikke købt en eneste gave endnu, så det bliver lidt stress. Jeg ved heldigvis, hvad jeg skal have. jeg har nemlig lavet en liste. Åh nej, den har jeg glemt hjemme på bordet, går det lige op for mig. Nå så må vi håbe, at jeg kan huske det. Vi bliver jo heldigvis ikke så mange, forklarer hun.

Udover Linse selv, datteren Gekko og Mopper kommer også brormand Mikkel Kessler, hans far, Linses tatovør og hans kæreste.

- Vi holder altid jul hjemme hos Mopper. Og vi får altid økologisk kød, så dyrene har haft det godt. Andesteg, flæskesteg - alt det sædvanlige. Og Mopper er mega stresset derhjemme. Hun er meget glad, men meget stresset. Og så har hun selvfølgelig nissehue på, storgriner hun afslutningsvis.

Linse Kessler: Udvider forretningen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close