Nyheder5. december 2011

Linse Kessler: Græd af smerte

Brystbomben ligner en hård banan, men læs her, hvad fik hendes tårer frem
Linse Kessler måtte for nylig sande, at hun ikke altid er lige sej
Linse Kessler måtte for nylig sande, at hun ikke altid er lige sej
 Foto: Claus Poulsen

Den tatoverede brystbombe har et image som en sej kvinde, som slår en proper næve og altid er klar med en rap bemærkning.

Men da Linse Kessler fik lavet sin seneste tatovering, var hun lige ved at smide håndklædet i ringen. Tårerne sprøjtede ud af øjnene på den hårdføre boksesøster, selv om hun har været under nålen utallige gange før og kender smerten.

Læs også: Amalie Szigethy, Linse Kessler og... Flotte Fyr

- Jeg plejer ikke at være den største pivskid, meeeen, når vi kommer til det inderste af overarmen, SÅ gør det altså pisse ondt, åh gud en forskel. Min dygtige og søde Tatoo-mand Christian fra Hermans coffee and tatoo, på Blegdamsvej i København, lagde vist også mærke til hyle-Yrsa her:), skriver Linse på sin blog.

Den nye tatovering forestiller en svane. Fuglen er en del af et dansk tema, som stripmutteren er i gang med at få lavet på sin højre arm.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5431d85decf34b5691299dcb8759edbe.jpg


Tattoobaben har fået endnu en tusch til sin samling (Privatfoto)

Læs også: Se hvem Linse Kessler krammer med

- Jeg har i forvejen en dansk kongekrone, et dannebrogsflag og et dansk ordsprog - nemlig "kommer tid kommer råd". Derfor ville jeg gerne ha' en svane, som jo er den danske nationalfugl, fortæller hun til seoghoer.dk.

Dog mangler der lidt på tatoveringen, før den er helt færdig. Selvom Linse frygter for at få lavet det sidste på den fine hud på indersiden af underarmen, er hun fast besluttet på at få det overstået.

Læs også: Frække Tim Shcou smider tøjet: Vild med tattoos

- Jeg er jo gået i gang med et projekt, så må jeg også fuldføre det. Og jeg bliver jo rigtig glad for det, når det er færdig.



Sponsoreret indhold