Nyheder12. maj 2013

Linse: Forsonet med Jim Lyngvild

Brystbomben tilgiver modediktatoren
Linse og Lyngvild er venner igen efter stilstriden i december.
Linse og Lyngvild er venner igen efter stilstriden i december.
 Foto: Thomas LaursenFor snart et halvt år siden brød en modekrig løs mellem Jim Lyngvild og "Familien fra Bryggen"-pigerne. På Ekstra Bladets modesider påpegede Lyngvild nemlig, at Linse Kesslers stil havde mange sammenfald med Madam Skrald og hans søsters overkørte Barbie-dukke.

Den beskrivelse faldt ikke i god jord hos Linses datter Geggo, som hurtigt gik til modangreb og kom til tasterne.

- Den usmagelige skodtaber til Jim Lyngvild. Hahaha. Tænk, at en med så grim en stil må dømme andre. Han ligner konstant et juletræ, der render forvirret rundt i firserne, skrev den temperamentsfulde "Divaer i junglen"-vinder på Facebook.

Stephanie Kessler: Sviner Jim Lyngvild

Men efter en periode med kold luft mellem dem befinder modediktatoren og brystbomben sig igen fantastisk i hinandens selskab.

Seoghør.dk mødte dem til tatoveringsmessen Copenhagen Ink. Her skulle Lyngvild have sig en tattoo mere, mens Linse passede sin biks.

- Linse og Geggo var virkelig sure, men nu er det glemt. Jeg skrev jo bare om Linses stil, som er rædselsfuld. Den ligner altså lort, men hun er jo vidunderlig. Og nu er vi venner igen, sagde en storsmilende Lyngvild, inden han fik en kæmpe krammer af indehaveren af Danmarks største kasser.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c64d0bfc1b7c4c9cb5cf0ec3cec05683.jpg


De bliver nok aldrig helt enige om stilen, men tatoveringer er en fælles passion. (Foto: Thomas Laursen)

Se hvilken superstjerne, der shopper i H&M

Sponsoreret indhold