Nyheder 11. september 2010

Linse: Fik tæsk af rocker-kæreste

Mikkel Kesslers storbarmede søster tog drastiske midler i brug for at slippe ud af et voldeligt forhold
44-årige Linse Kessler ejer stipbaren ”Maxim” i Nyhavn
44-årige Linse Kessler ejer stipbaren ”Maxim” i Nyhavn
Foto: All Over

Strip-mutteren Linse Kessler har det normalt fint i selskab med mænd, der kan slå fra sig og står altid ved ringsiden, når lillebror Mikkel bokser. Men i flere år var hun fanget i et voldeligt forhold med en fyr fra Hells Angels, der nær tog pusten fra hende.

Læs også:
Linse Kessler: Ny ung kæreste

- Jeg var kæreste med én fra HA... Han bankede mig, og hver gang jeg flygtede med min datter, fandt han mig, fortæller hun i bogen "Kessler". Det skriver TV 2.dk.

Til sidst blev det så slemt, at 44-årige Linse besluttede at tage drastiske midler i brug.

Læs også: Linse Kessler: Flytter stripklubben

- Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få fred. Så fik jeg den idé, at hvis jeg kom i fængsel, kunne han ikke røre mig. Jeg var på det tidspunkt uvenner med en pige på Bryggen. Hende ville jeg stikke ned, siger hun.

Linse Kessler realiserede planen med en pelsjægerkniv. Efterfølgende ringede hun selv til politiet og røg først i Vestre Fængsel og siden i Haderslev Arrest.

Læs også:
Linse Kessler: Mikkel skal vinde

Men livet i fængslet var barsk, og Linse savnede sin datter. I julen 1995 flygtede hun fra fængslet.

- Jeg ville hjem til min datter, men så langt kom jeg aldrig. Politiet vidste jo, hvor jeg ville tage hen, fortæller Linse. Til gengæld fik jeg stoppet mit forhold til rockeren, som i dag er gammel og vissen, lyder det fra Linse Kessler.
Sponsoreret indhold