Nyheder13. november 2014

Linse bekymret: Mopper på skadestuen

En kæmpe bule øverst på Moppers ben sender Linses mor på skadestuen
Af af
Både Stephanie og Linse bliver meget bekymrede, da Mopper finder en kæmpe bule på benet.
Både Stephanie og Linse bliver meget bekymrede, da Mopper finder en kæmpe bule på benet.
 Foto: Mikael Reick
Det er vist de færreste børn, der ikke ville blive bekymrede, hvis de så deres mor med en kæmpe uforklarlig bule på benet. Familien på Bryggen er på autocamper-tur i Jylland, og Linses mor elsker at tisse i det fri. Da hun kommer tilbage til familien efter en lille tur afsides, så får Linse et chok.

Mopper viser hende nemlig det øverste af sine tynde ben, fordi hun har fået en bule, som hun lige har opdaget. Og det er ikke bare en lille bule, men en kæmpe en af slagsen, og det gør Linse bekymret:

- Det er sgu væmmeligt, lyder det fra Linse, men Mopper selv er ikke bekymret, for hun synes jo bare, at det er en bule, og når det ikke gør ondt, ser hun ingen grund til at panikke.

LÆS OGSÅ: Mopper på hospitalet

LÆS OGSÅ: Moppers hund nægter at gå i Superbrugsen

LÆS OGSÅ: Mopper: Min bror er død


Familien mener, at hun nok er blevet stukket af noget, men det hverken klør eller gør ondt, og både Linse og Geggo mener, at Mopper skal på skadestuen for at blive tjekket.

Selv mener Mopper, at de overreagerer, men hun hopper da ind i autocamperen og begynder at løse kryds og tværs, mens Linse og Geggo sætter kursen mod skadestuen i Silkeborg.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold