Nyheder13. januar 2013

Linie 3: Høvler af på gælden

Eje og Bircow har fået vendt skuden og kan snart se deres bankrådgiver i øjnene igen
Af af
Danskerne kan ikke få nok af den komiske trio, der har planlagt 16 ekstra forestillinger
Danskerne kan ikke få nok af den komiske trio, der har planlagt 16 ekstra forestillinger
 Foto: All OverNæste besøg hos bankrådgiveren bliver nok lidt sjovere for Linie 3, der til deres seneste show har solgt mere end 135.000 billetter. Pengene flyder således ind på de musikalske gøgleres konti, at alle minusser og røde tal er udvisket om et års tid.

Anders Bircow havde i det seneste regnskabsår en indtjening på 977.807 kroner i anpartsselskabet Andy. Gælden i firmaet er blevet formindsket med næsten en million kroner, så Anders nu "kun" skylder 1,8 millioner kroner.

Preben før Linie 3-comeback: Jeg er blufærdig
Lidt bedre er det gået for trioens kunstmaler, Thomas Eje. Hans firma Copycat tjente 1,1 millioner kroner, og det er derfor lykkedes ham at bringe gælden ned fra 1,7 millioner kroner til 893.000.

Helt anderledes er det gået for Preben Kristensen, der altid har været et privatøkonomisk forbillede for de to andre. Han har nemlig aldrig været blanket af og har med sin indtjening på et par hundrede tusinde bare tjent lidt ekstra håndører til den nu mere end 8,6 millioner kroner store formue.

De fede tider stopper ikke her. Regnskaberne er afsluttet allerede den 30. juni. Derfor er al indtjening efter denne dato ikke medregnet i de nævnte tal. Så når forårets ekstraforestillinger er afviklet, er der endnu flere penge til de musikglade drenge.

Anders Bircow: Uden hjem

Sponsoreret indhold