Nyheder25. oktober 2017

Sjov video Linie 3 før juleshow: Hvem har inviteret Trine Gadeberg?

Trioen bestående af Anders Bircow, Thomas Eje og Preben Kristensen har fået nyt medlem. Og nu er de pludselig ikke helt sikre på, hvem der kom på ideen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linie-3.jpg
 Dan Mariegaard

De har kendt hinanden i 38 år. Nærmere betegnet Anders Bircow, Thomas Eje og Preben Kristensen, samlet kaldet Linie 3.

Igennem de næsten fire årtier er det igen og igen lykkedes trioen at samle fulde huse til deres musikalske shows. Så hvorfor nu lave om på det?

Men pludselig er tre blevet til fire. Trine Gadeberg er dukket op som fugl Fønix midt i trekløveret, men hvis idé var det nu lige?

De spørger de tre nu midaldrende herre sig selv og hinanden om, mens deres sidekick øver det det høje c, så det går mellem marv og ben, og Anders Bircow surmuler over, at han nu er skubbet ned i en dybere toneart, fordi de pludselig har fået dame på, og så er det altså hende, der får den fornøjelse i det nye firkløvers juleshow, som får premiere i 9. november i Odense.

Ingen vil dog vedkende sig ansvaret for, at Linie3 pludselig har fået anhænger. Eller fører vogn skulle man måske hellere sige, for Trine gebærder sig, som om hun aldrig har lavet andet end at køre md Linie 3.

Jagten på synderen er gået ind.

Følg med herfra og læs mere derom i SE og HØR næste onsdag.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold