Nyheder1. maj 2017

Line Baun: - Jeg er glad for mine store bryster

- Hvis nogen har svært ved at fokusere, fordi der kommer en kvinde med smukke bryster, så må de enten kigge væk eller nyde det, de ser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line.jpg
 Foto: All Over Press)
-Frem med brysterne kære kvinder! Sådan opfordrer TV-værten Line Baun Danielsen på sin blog sine medsøstre til at stå på deres ret til at vise deres bryster frem. Ikke på en vulgær måde, men i retning af, at kvinder skal stå ved deres bryster og ikke gemme dem væk. - Baggrunden for at kvinderne gemmer deres medfødte og helt naturlige attributter væk er, at de får klamme eller nedgørende kommentarer f.eks på de sociale medier, hvis brysterne eller kavalergangen kan ses, skriver Line.
Hun kan godt sætte sig ind i problematikken. - Jeg hører selv til dem, der er udstyret med et par i den større afdeling. Og dem er jeg i al beskedenhed glad for – nu hvor naturen ikke har udstyret mig med et sæt lange slanke ben men et par bundgarnspæle, som en mand engang sagde til mig. Og jeg har faktisk ikke lyst til at gemme mine bryster væk eller skamme mig over dem. Det gjorde jeg som helt ung, men de er nu engang mine, og de er en del af mig, skriver hun. Hun har dog pli. - Jeg svinger ikke lystigt brysterne op i hovedet på hvem som helst og hvor som helst. Eller lufter en dyb udskæring, når jeg er på job eller steder, hvor det er malplaceret, siger Line.
Men hun vil bekæmpe den skam, nogle kvinder kan føle over deres bryster. - Kvinder er skabt med dem. Bryster er smukke, brugbare og ikke mindst livsvigtige for de børn, vi nærer eller har næret ved vores bryst. Så hvis nogen har svært ved at fokusere, fordi der kommer en kvinde med smukke bryster, så må de enten kigge væk, kaste et diskret blik eller nyde det, de ser. Det gør jeg selv, skriver Line i sin hyldest til brysterne.

Sponsoreret indhold