Nyheder28. oktober 2008

Line Baun Danielsen: Trænger til fred og ro

TV-værten er ved at brække sig over konstant at være på skærmen og glæder sig faktisk over fyrringen fra ”Go’Morgen Danmark”
Line Baun Danielsen trænger i den grad en pause fra alting
Line Baun Danielsen trænger i den grad en pause fra alting
 Foto: All Over

46-årige Line Baun Danielsen kan næsten ikke vente til det bliver den 1. januar 2009, hvor hendes fyrring fra "Go'Morgen Danmark" træder i kraft.

- Jeg trænger til at være væk. Både fordi det er alt for tidligt at stå op, men også fordi jeg trænger til noget fred og ro, og så er det heller ikke sundt at køre i samme spor i for lang tid ad gangen, bedyrer Line Baun Danielsen, som føler, at hun har været på non-stop i fire et halvt år, overfor B.T.

TV-værten er derfor på ingen måde ked af fyrringen, heller ikke selv om det betyder, at hun mister en god kollega i form af Ole Stephensen.

- Det er der ingen af os, der græder snot over, og jeg ser alligevel Ole hver dag, når jeg går tur med min hund, forsikrer den snart tidligere TV-vært, der ligesom Ole bor i Gentofte nord for København.

Behøver ikke et job

I samme interview afslører Line Baun Danielsen, at hun er så godt ved muffen, at hun ikke har travlt med at finde noget nyt fast arbejde, når jobbet som morgenfrisk TV-vært lakker mod enden.

- Ved siden af jobbet på TV, holder jeg både foredrag og har job som ordstyrer, så jeg har købt mig tid og kan sagtens overleve et stykke ind i det nye år, erklærer Line Baun Danielsen i avisen.

Sponsoreret indhold