Nyheder 18. september 2009

Line Baun Danielsen: Skal danse sig til comeback

Den fyrede TV-vært skal gribe chancen i ”Vild med dans”, hvis hun igen vil have en stor værtsrolle på landsdækkende TV
En kommunikationsekspert mener, at Line Baun Danielsen har alle tiders chance for et comeback
En kommunikationsekspert mener, at Line Baun Danielsen har alle tiders chance for et comeback
Foto: All Over

For et år siden blev hun fyret som vært på "Go'morgen Danmark", men nu er hun tilbage på TV-skærmene som deltager i det storstilede "Vild med dans". Og det er en rigtig god idé, hvis Line Baun Danielsen vil score en ny værtstjans.

- Der er ingen tvivl om, at "Vild med dans" kan få hende tilbage på TV-banen igen. Det er alle tiders chance, Line har her. Hvis hun griber den, kan hun sagtens stable et comeback på benene, fortæller Klaus Kjøller, som er lektor i kommunikation ved Københavns Universitet, til Ekstra Bladet.

Selv afviser 42-årige Danielsen dog, at hun har haft nogen bagtanker overhovedet, da hun meldte sig som deltager i programmet.

- Jeg tænkte slet ikke i de baner, da jeg tog beslutningen om at medvirke. Jeg har sagt ja, fordi jeg syntes, det kunne være sjovt, og fordi Anne-Mette Rasmussen anbefalede det varmt over for mig, bedyrer den tidligere sportsvært over for avisen.

- Jeg ved ikke, om jeg kunne blive fristet af et interessant TV-tilbud. Det er slet ikke noget, jeg tænker på, fastslår Line Baun Danielsen.

Sponsoreret indhold