Nyheder2. oktober 2008

Line Baun Danielsen: Kysser med Claus Elming

TV-værten glemte alt om sin kæreste Morten Helveg Petersen og gik til den med både flirt, kys og gramsen til ”Vild med dans” efterfesten
Line Baun Danielsen og Claus Elming flirtede, gramsede og kyssede med hinanden
Line Baun Danielsen og Claus Elming flirtede, gramsede og kyssede med hinanden
 Foto: Claus Poulsen og Birger Vogelius

Det startede så pænt fredag aften, da "Vild med dans"-holdet indtog karaokebaren Wallmans Salonger for at holde efterfest. Men efterhånden som der kom alkohol indenbords, og stemningen steg, blev det hele meget mere løssluppent - især for den 39-årige vært, Claus Elming.

I vanlig storflirtende stil charmerede ærkejyden alle kvinder i baren. Lige indtil hans TV2-kollega, Line Baun Danielsen, dukkede alene op og strøg direkte hen til ham.

Herefter var det svært at komme i kontakt med parret, der grinede, storflirtede og kun havde øje for hinanden.

Efter at de havde snakket sig varme, hev Elming den 46-årige "Go'morgen Danmark"-vært med ud på dansegulvet, hvor de gned sig lystent op ad hinanden og for en kort stund glemte, at Line har kæresten Morten Helveg derhjemme.

Hånden på måsen

Storsvedende efter adskillige hede danse fortrak de to til et hjørne på højre side af baren, hvor der ikke var nær så mange nysgerrige blikke.
Med et frækt smil på læben lagde Elming sin hånd på Lines lænd, bukkede hende let bagover og kyssede, det bedste han havde lært. Kyssene blev efterfulgt af en dristig hånd på den veldrejede TV-værtindes mås, hvor den fandt hvile.

Den hede udvikling mellem de to blev afbrudt, da en anden gæst krævede plads ved baren, og de to måtte fortrække til flere frække moves på dansegulvet.

Efter adskillige timers flirten lukkede baren. Men de to opstemte værter var ikke klar til at gå hjem. Med armen om Line tog Elming på diskotek Emma for at fortsætte den festlige aften.

Læs både Line Baun Danielsen og Claus Elmings reaktioner på deres flirt i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold