Nyheder3. juni 2008

LINE BAUN DANIELSEN: KÆRESTE MED MORTEN HELVEG

TV-værten og politikeren gjorde intet for at skjule deres forelskelse, da de tog på kærlighedstur til Berlin
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/lineogmorten-stort-jpg.jpg

Line Baun Danielsen og Morten Helveg Petersen kunne slet ikke skjule deres varme følelser for hinanden, da de forrige weekend var på en kærlighedstur til Berlin.

Tæt omslyngede gik de rundt i det gamle Østberlins cafémiljø, og ironisk nok havde de valgt netop det kvarter i den tyske hovedstad, hvor der færdes allerflest danskere, og hvor der dermed er størst risiko for at blive genkendt.

Lørdag gik de forelskede rundt i de smarte gader, og ved brunchtid sad de omgivet af danskere på den hippe Café Cayetano og kyssede og krammede - da de gik derfra, var det med armene tæt slynget om hinanden.

Romancen mellem Line og Morten, som begge er fraskilt, har stået på i nogle måneder. Line Baun Danielsen blev separeret fra fodboldspilleren Jan Bartram i juni 2006, og i december få måneder senere flyttede Morten Helveg Petersen fra sin kone, Katja.

Inden skilsmissen fra sin kone havde Morten tilbragt en stor del af sin fritid på de københavnske værtshuse og blev blandt andet fanget i en komisk episode, da han en nat forsøgte at snige sig ind i bagagerummet på en taxa, hvor der sad tre 20-årige piger, og taxachaufføren måtte smide ham ud.
I 2005 hyldede SE og HØR ham ved at tildele ham den hæderfulde titel som "Årets brandert".

Læs mere i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold