Nyheder2. december 2008

Line Baun Danielsen: Godt med en pause

Lillejuleaftens morgen stopper den populære studievært på Go’Morgen Danmark og endnu er fremtiden uvis
Line Baun Danielsen stopper 23. december på Go' Morgen Danmark
Line Baun Danielsen stopper 23. december på Go' Morgen Danmark
 Foto: All Over

23. december er sidste gang Line Baun Danielsen og Ole Stephensen siger Go' Morgen Danmark fra TV 2's studier på Hovedbanegården i København. De to er faldet for den reklamefikserede kanals bestræbelser på hele tiden af ramme de rigtige seer-grupper, så der kan skovles endnu flere penge ind.

Man kunne også sige, at de to garvede studie-værter er faldet for aldersgrænsen, og det kan godt føles let bittert for Line, siger hun i et stort interview i ugebladet Søndag.

- Da jeg var 28, fik jeg at vide, jeg var for ung til at lave nyheder. Nu er jeg for gammel til at lave morgen-TV. Det er absurd. Alder er ikke en kvalifikation, alder er et tal. Det er erfaring, vid og personlighed, der burde være den afgørende faktor, siger den nu 47-årige Line Baun Danielsen.

Men hun går imidlertid ikke grædende fra Go' Morgen Danmark. Hun har masser at se til som single-mor for sønnerne Emil på 12 og Rasmus på syv, som hun bor sammen med i villaen i Gentofte.

Hun har lavet TV de sidste 20 år. Både på Danmarks Radio og TV2. Men nu tager hun fri hele januar for at få ro til at tænke over tingene.

- Der har været mange pauser undervejs, naturlige og selvvalte i form af pauser i programmer, barsel og orlov, og det med at være væk fra skærmen er rart for både seerne og mig. Men nu har jeg været på non stop siden 2001, så det er fint med en pause, siger hun til Søndag.

Line Baun Danielsen ved endnu ikke, hvad hun skal lave, når pausen er slut. Og dermed heller ikke hvornår den slutter.

Sponsoreret indhold