Nyheder10. oktober 2009

Line Baun Danielsen: Brysterne af banen

Selv om der blev rystet lystigt med både attributter og hofter, var det ikke nok
SE og HØR skrev i sidste uge, at Line havde trukket sit hemmelige våben - brysterne. Det var dog ikke nok til at sikre sig en plads i "Vild med dans". Nu er hun ude
SE og HØR skrev i sidste uge, at Line havde trukket sit hemmelige våben - brysterne. Det var dog ikke nok til at sikre sig en plads i "Vild med dans". Nu er hun ude
 Foto: Sisse Støyer

Der var fest, pangfarver, kavalergang og masser af hoftesving, men det var ikke nok til at lade den tidligere "Go'morgen Danmark"-vært Line Baun Danielsen danse videre i "Vild med dans".

Hun og danseren Morten Kjeldgaard var det 3. par, der måtte forlade aftenens program. Parret fik 25 point af dommerne, men seernes dom var hård over Line og Morten.

- Nu kan jeg komme hjem og holde efterårsferie, som jeg har planlagt, sagde Line Baun Danielsen med et smil på læben, men så dog alligevel en smule skuffet ud over, at hun ikke får lov til endnu en svingom på dansegulvet.

Latintøs
Line og Morten gav den ellers gas med en salsa i aftenens program, og ugens træning havde ifølge dem selv været en lang fest med blandt andet mojitos, og Line lagde ikke skjul på, at hun er vild med salsa.

Hun har da også tidligere sagt: - Jeg er en latintøs.

Line har haft betænkeligheder ved at vise hud og kavalergang i showet, noget, hun dog hurtigt overgav sig til, og hvorom hun konstaterede: - Nu viser jeg både hud og flirter.

Hun forberedte ligefrem seerne på, at aftenens salsa skulle ose af sex.

- Men jeg ved, at der er skruet op for hofterne, kvindeligheden og sensualiteten over hele linjen, har hun skrevet i sin klumme i B.T.

René Dif var med i omdansen, men reddede altså sin plads på et hængende hår og danser videre næste fredag.

I morgen kan du læse mere om "Vild med dans" - det, du ikke så på TV.

Sponsoreret indhold