Nyheder20. juli 2009

Lindhardt og Mikkelsen: Fantastisk og eksotisk

Inden USA-premieren på ”Flammen og Citronen” skamroses Thure og Mads for deres roller
Thure er på vej, og Mads har allerede et godt navn i USA, og det bliver ikke dårligere af begejstringen for "Flammen og Citronen"
Thure er på vej, og Mads har allerede et godt navn i USA, og det bliver ikke dårligere af begejstringen for "Flammen og Citronen"
 Foto: All Over

Hvad danskerne allerede fandt ud af sidste år, skal amerikanerne først til at opdage. "Flammen og Citronen" er en fremragende film. Danskerne viste det ved at gøre filmen den mest sete i de hjemlige biografer i 2008.

Amerikanerne får først mulighed for at finde ud af det den 31. juli, når filmen har USA-premiere i New York og derefter skal fortsætte med at vises over hele landet.

Men allerede nu har det anerkendte filmblad Hollywood Reporter været inde og se filmen, og anmelderen er mildest talt begejstret, skriver Ekstra Bladet i dag.

"En mesterlig film, der er et portræt af krigens helte og en rejse ind i en ung mands hemmelige hjerte", skriver Hollywood Reporter og føjer ord som "medrivende" og "intens" til skamroseriet.

Ikke mindst i omtalen af de 2 bærende hovedroller, som spilles af Thure Lindhardt og Mads Mikkelsen, kommer superlativerne frem. Thure konstaterer de simpelthen er "fantastisk", mens Mads rubriceres som "skulpturel eksotisk".

Filmen er instrueret af Ole Christian Madsen.

Sponsoreret indhold