Lindegaard: Forlovet

De klæder hinanden.

De klæder hinanden.

Foto: Dan MariegaardLykønskningerne er væltet ind på fotomodellen Missé Beqiris Facebook-profil efter hendes meddelse om, at modellen nu er blevet forlovet med den danske landsholdsmålmand i fodbold, Anders Rosenkrantz Lindegaard.

Parret har været kærester i godt et år og sprang ud i fuld offentlighed, da Missé i begyndelsen af 2012 afslørede forholdet ligeledes på Facebook.

Anders Lindegaard: Her er sønnen

Siden har amourinerne fløjet lavt omkring Old Trafford, hvor Anders Lindegaard normalt slår sine folder som målmand for Manchester United.

Allerede i december blev parret forældre til en lille dreng, og måske er det derfor, Missé og Anders har så travlt med at få ring på. Under alle omstændigheder står der nok endnu et celebert kendis-bryllup på programmet i løbet af 2013.

Lindegaards frække scoring: Ja, vi er kærester

Og svenske Missé er såmænd ikke ukendt med det danske. Modellen med de mandelbrune øjne har boet i København i forbindelse med sin model-karriere, og baben har tidligere fortalt til euroman.dk, hvorfor hun er ret begejstret for danske mænd:

- De er mere originale end svenske. Jeg elsker dem. Jeg kan faktisk også godt lide det danske sprog. Især, når I er søde og siger ting som "Hej, skat". Det er charmerende.

Danske fyre ændrer sig heller ikke, fra når man har dem på tomandshånd, til når de er i større grupper. Det gør svenske drenge, mener Missé.

Anders Lindegaard: Sexet shopping

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close