Lindberg som hot kalender-model

Hans Lindberg nu som fræk kalendermodel

Hans Lindberg nu som fræk kalendermodel

Foto: Dan MariegaardHans Lindberg kan andet end at trylle på en håndboldbane. Den frække fløjspiller er således sprunget ud som vaskeægte model og har fået kreeret en kalender, hvor han poserer i så lidt tøj, at der er frit udsyn til hans muskuløse og overskønne overkrop.

Det er ikke utænkeligt, at flere af Lindbergs kolleger vil bruge deres fridage under dette års EM på at hamstre kalenderen og få den hængt op. Hvert fald er flere af håndboldherrerne ovenud begejstret over Lindberg præstationer i fotostudiet:

- Jeg tænker, at den må blive solgt i massevis rundt omkring i hallerne. Flot fyr jo, siger kollegaen Kasper Søndergaard til Jyske Bank TV, mens Henrik Møllgaard nærmest ikke kan få armene ned af begejstring:Se nogle af de lækre billeder af Hans Lindberg i næste uges SE og HØR, der er på gaden torsdag og i hans kalender (Foto: Michael Freitag)


- Hvis I har én for meget, kunne jeg rigtig godt tænke mig én til værkstedet, fordi det ville jeg blive glad for hver dag, hvor jeg gik ned og så på den, siger Henrik Møllgaard og tilføjer:

De hotteste håndbold-hug

- Fuldstændig flot fyr i jakkesæt. Det ville jeg da ønske, at jeg kunne bruge hele min maj på at kigge på.

Det er ikke kun danske beundrere, der har fået øje på Lindbergs kalender - også den tyske avis Bild roser Lindbergs flotte figur:

- Cool, sexet og farlig. I dag slår angrebs-modellen til igen!, skriver avisen blandt andet.

SE og HØRs mandeglade del af redaktionen gav i sidste ugekarakterer til de EM-aktuelle drenge. Her fik Lindberg flotte ord med på vejen og tre ud af seks stjerner.

Topscoreren blev dog Jesper Nøddesbo med topkarakteren seks ud af seks. Den høje, flotte fyr er dog også blevet spottet af sine kolleger - Kasper Søndergaard mener således, at Jesper Nøddesbo også burde få sig en kalender:

- Han er jo en utrolig flot fyr. Han ved jo godt, at vi alle sammen er misundelige på Jespers udseende. Han er jo både latino og spiller i Barcelona og mørk i huden. Han ville jo sælge bunkevis af kalendere, hvis han gjorde det - især hvis han var letpåklædt, lyder det fra Kasper Søndergaard.

Læs alt det om håndboldherrene, som sportsjournalisterne ikke skriver her:

Før EM-braget: Her er Mikkel Hansens kæreste

Ulrik Wilbek: Se min krummerik

Jesper Nøddesbo: Ind igen

Hans Lindberg: Afslører kollegaens hemmeligheder

Hans Lindberg, så lækker er hans kone

Hans LIndberg: Jeg er blevet gammel

Mikkel Hansen i mystisk spabad

Mads Mensah må undvære kæresten

Jesper Nøddesbo spreder glæde under EM

Jesper Nøddesbo: Så forfængelig er han

Sådan slapper EM-drengene af på deres hviledag

Hvem er det hotteste håndbold hug?

Jannick Green: Skal være far igen

Se Mikkel Hansens perfekte photobomb

Ulrik Wilbek: Svært med belærende folk

Jesper Nøddesbo: Ind igen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close