Linda P.: Vil ha' børn med kæresten Rasmus

Linda P. kan også bare være en sød pige

Linda P. kan også bare være en sød pige

Foto: All Over

Når Linda P. giver den som Winnie i DR2's satireserie "Piger på prøveløsladelse", så er "Skid dig selv i munden" en af de mere stuerene replikker, den 24-årige komiker får fyret af.

Men hun kan også meget andet. Senest har hun vist det i "Vild med talent" på TV3, hvor hun giver den som den selvcentrerede og kiksede talkshowvært Lonnie Star. Og lige nu er hun i fuld gang med at forberede sit første soloshow som stand-up'er. Og lige præcis at stå på scenen er det, hun allerhelst vil.

Kæresten hedder Rasmus

- På TV kan man tage scenen om. Men når man laver stand-up, skal den bare være der. Det er enten eller, siger hun til Ekstra Bladet.

Linda P. er skilsmissebarn og opvokset hos sin mor i Hvidovre. Nu bor hun i Sydhavnen sammen med sin kæreste Rasmus. Og modsat sine mange roller er hun hverken promiskuøs eller specielt anarkistisk, når det gælder deres forhold.

- Jeg faldt for ham, fordi han var sjov, siger hun om kæresten, som hun har været sammen med i 8 år, og ud fra interviewet at dømme er det også ham, hun vil have børn med.

- Jeg vil gerne have ét barn, men bliver helt sindssyg, når han siger nogle børn. Han vil have 4! Men lige nu er timingen der ikke, så børnene må vente, siger Linda P.

Hendes onewomanshow har premiere senere på året, men allerede den 3. februar udsendes den ucensurerede dvd med fraklip fra "Piger på prøveløsladelse". Og indtil da kan du tjekke hende ved at klikke her - deres hjemmeside hedder selvfølgelig skiddigselvimunden.dkFind din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close