Linda P: Svært at være kæreste med en pige

Komikeren Linda P holdt op med at drikke alkohol fra den ene dag til den anden. Det er tre år siden, har hun fortalt Her og Nu Foto: All Over

Komikeren Linda P holdt op med at drikke alkohol fra den ene dag til den anden. Det er tre år siden, har hun fortalt Her og Nu Foto: All Over

Foto: All OverDet er bestemt ikke fordi komikeren Linda P fortryder, at hun er lesbisk og har giftet sig med kvinden i sit liv, Melissa.

Men det er nu ikke altid helt let, afslører hun over for Politiken.

- Piger er meget, meget sværere at være kæreste med end mænd, fortæller hun og forklarer, at det især er sværere at skændes med en kvinde end en mand.

- Når jeg skændes med min kone, Melissa, og hun bruger de der grædetricks, tænker jeg bare: Are you kidding me? Det er mig, der har opfundet, det der!

Linda P og Christina Sederqvist: Venter sig

Derudover betyder valget af en kvindelig partner også, at der skal snakkes meget mere om bagateller og detaljer. Og så er der problemet med, at piger kan hive gamle episoder ind i et nyt skænderi, forklarer den 28-årige Hvidovre-pige til avisen.

- Piger har en gemmeskuffe og hiver pludselig ting op, der skete for en måned siden i et skænderi. Vi har lavet en regel om, at når Melissa er sur, har hun 10 sekunder til at svare på, hvad der er i vejen, og ellers gælder det ikke mere. Der er udløbsdato på, slår hun fast.

Samtidig fortæller den populære komiker, der for tiden er aktuel i teaterstykket "En tjener for to" på Betty Nansen på Frederiksberg, at hun imidlertid også har en ret irriterende vane, når det kommer til de hjemlige skænderier.

- Jeg leger instruktør, når jeg skændes med min kone og siger: "Ooooog tak! Skal vi lige tage den igen, hvor du ikke råber nær så meget?" Det, synes hun ikke, er særligt sjovt, fortæller Linda P.

Linda P og fruen: Kækt kælenavn

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close