Nyheder 5. marts 2010

Linda P: Meldt til politiet

Stand-up’eren holder ikke igen i den kampagne for Rådet For Større Færdselssikkerhed, og det blev for meget for kvinde i Aabenraa
Linda P lægger ikke fingre imellem i den nye sele-kampagne
Linda P lægger ikke fingre imellem i den nye sele-kampagne
Foto: Rådet For Større Færdselssikkerhed

I Aabenraa sidder der en kvinde, der bestemt ikke gider at blive kaldt "Fnat-abe", "Snot-mås" eller "Mutant-unge".

Men det var præcis, hvad hun blev, da hun i går tog sin mobil-telefon.

"Hallooo. Det' mig. Ja, mig. Lad være med at spille dum fnatabe! Hvad havde du tænkt dig? Din snotmås, mand. Mutantunge, mand", lød det vrissent ind i hendes øre.

Da kvinden fik den opsang, havde hun ingen ide om, at det var Linda P, hun havde i røret. Skideballen er en del af Rådet For Større Færdselssikkerheds nye kampagne for at få danskerne til at huske at bruge sikkerhedsselen.

Kvinden følte sig imidlertid yderst truet og ringede med det samme til politiet i Aabenraa.

Hos politiet har man dog ikke tænkt sig at gøre mere ved sagen. I stedet håber vicepolitiinspektør Knud Reinholdt fra Aabenraa Politi på, at de seleløse bilister vil få kendskab til Rådet for Sikker Trafiks kampagne, så politiet ikke skal modtage flere anmeldelser om Linda P.

- Ved at bilisterne bliver klar over, at selekampagnen er i gang, kan vi måske undgå at bruge tid på flere anmeldelser end denne ene om telefontrusler, siger han til jv.dk.

Har du selv en ven, der 'glemmer' at tage selen på, kan du sende et anonymt tip. Læs på Rådet For Større Færdselssikkerheds hjemmeside, hvordan du gør, og se også filmen om "2 håndværkere uden sele".

Sponsoreret indhold