Nyheder17. juni 2013

Linda P: Blev væk fra fars begravelse

Sydhavnskomikeren fortæller om sit svære valg
Linda P har aldrig set meget til sin far, derfor blev hun også væk fra hans begravelse.
Linda P har aldrig set meget til sin far, derfor blev hun også væk fra hans begravelse.
 Foto: Michael Medgyesi

Det kom ikke rigtig som et chok, da Linda P for to år siden fik et opkald om, at hendes far var død. Få dage inden havde hun kørt ham på hospitalet, efter han igennem længere tid havde haft problemer med leveren som følge af for meget alkohol.Og selvom beskeden om farens død var trist, forsatte den populære standupper med at arbejde. Hun havde aldrig haft et nært forhold til sin far. Oftest så hun ham bare en enkelt gang om året til jul.

Linda P: Min kone skal føde mit barn- To gange spurgte jeg, om han ville ind at se mine shows, så spurgte jeg ikke mere, fortæller Linda til magasinet Ud og Se.Derfor traf hun også et svært valg, da faren skullle begraves - hun blev væk. En beslutning hun stadig tumler med i dag.

- Mine venner siger, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed over, at jeg blev væk fra begravelsen, forklarer hun. Men det er lettere sagt end gjort. Og Linda P indrømmer også, at faderens død har påvirket hende meget:- Efter hans død har jeg selvfølgelig haft sorgen og følelsen af, at det var uretfærdigt, at jeg skulle se ham til det sidste, under den opløsning, når jeg ikke havde set ham undervejs.Linda P: Superpinligt

Sponsoreret indhold