Nyheder13. marts 2008

LINA RAFN: SEX-FACTOR

Den populære TV-dommer begyndte karrieren i Infernal med at optræde i kilt – og uden trusser
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/lina-fraek-stort-jpg.jpg

Lina Rafn er bestemt ikke bange for at spille på sit udseende - og dufter langt væk af sex, når hun optræder.
Allerede for ti år siden kunne frækkerten med et stort smil afsløre, at hun selvfølgelig optrådte uden trusser, når hun, Søren Haahr og Paw Lagermann indtog landets scener iført kilt i bandet Infernal.

Faktisk blev udsigten til Linas mest intime dele så populært, at nogle ungersvende mest troppede op til koncerterne for at nyde Linas nederste frisure.
Og desværre netop derfor, valgte Lina nødtvunget at tage trusserne på igen, når hun dansede rundt på scenen.

Da sangerinden for et par år siden endnu en gang smed kludene - denne gang i magasinet FHM - indrømmede Lina også, at der altid er blevet lagt mærke til hende. Dog mest, fordi hun er speciel, og ikke kun på grund af udseendet, mente hun.
Men såede dog selv tvivl om den teori ved at kommentere sine bryster størrelse 70D.
På en skala fra 1 til 10 er jeg 9,25 glad for dem.

Når jeg i en alder af 29 år (dengang- Lina fylder nu 32 år til august) kan gå rundt uden bh uden at skamme mig, så er jeg faktisk meget tilfreds. De er blevet lidt mindre med alderen, men det er okay.
Da jeg var yngre, var det nemlig nærmest brysterne, der kom gående med mig og ikke omvendt.
Det er mere harmonisk i dag, fortalte hun bramfrit.

Også her røg snakken selvfølgelig hurtigt under bæltestedet og forklaringen på, hvorfor Lina valgte at blive trussetøs frem for trusseløs.
I dag er "missen" forbeholdt kæresten, men rundt i landet sidder nok ikke så få ungersvende med et koncert-klenodie med mere end rigeligt X factor.
Sidste år var Lina sjovt nok en del i medierne på grund af sit opgør med det danske skattevæsen, der ikke ville anerkende hendes fradrag på selvangivelsen til tøj - måske endda trusser.

Se de frække billeder i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold