Nyheder7. juli 2011

Lina Rafn: Jeg er nødt til at være sexet

Infernal-sangeren ser det som sin borgerlige pligt at vise hud og kavalergang
Lina Rafn oser af sex for alle danske kvinders skyld
Lina Rafn oser af sex for alle danske kvinders skyld
 Foto: All Over

Når Lina Rafn trisser op på scenen - nedringet og lårkort - er det ikke kun for at vise, at hun stadig ser brandgodt ud. Hun gør det faktisk for alle danske kvinders skyld.

Hun mener, at det er hendes pligt som intelligent kvinde at ose langt væk af sex.

- Det kan godt være, at jeg render rundt med kort kjole på, men jeg tror på, at det er vigtigt, at ambitiøse, begavede kvinder også viser, at de er sexede, siger Lina Rafn til B.T. og forklarer:

Læs også: Lina Rafn er skruk igen

- For ellers opstår der en farlig differentiering mellem de begavede, som klæder sig tækkeligt, og de ikke så kvikke, som viser det hele.

Udtalelserne kommer i kølvandet på en debat i B.T. om, hvorvidt danske kvindelige popstjerner, som Lina Rafn selv, der klæder sig meget udfordrende på scenen, har en negativ indvirkning på meget unge piger.

Læs også: Lina Rafn: Ikke uden min datter

Lina Rafn mener også, at forældrene må tage ansvar for at forklare deres piger, hvordan verden hænger sammen. Imens tager hun meget gerne selv ansvar for sin fremtoning.

- Når jeg skal på scenen, tænker jeg da over, at der er unger dernede. Men det vigtigste, jeg kan gøre, er at være tro mod mig selv. For at være et menneske, der forfølger mine drømme, er tro mod mine idealer og mig selv er det sejeste og bedste signal, man kan sende som artist, fastslår Lina Rafn.

Sponsoreret indhold