Nyheder1. januar 2009

Lina Rafn: Helt ucensureret

Læs hele interviewet med den populære X Factor-dommer, der udfolder sig i detaljer om sit sexliv
Lina afslørerer intime detaljer om sit sexliv
Lina afslørerer intime detaljer om sit sexliv
 Foto: Jesper Skoubølling

Hvor vigtig er stillingen for, om det er god sex?

" Jeg kan ikke fordrage, hvis det hele er akrobatiske øvelser. For eksempel synes jeg, det bliver forceret, hvis det skal være sådan noget med: "Stil dig på hovedet med fødderne mod væggen, og så hopper jeg op bagfra". Det skal føles naturligt, det skal være hyggeligt, og det skal kunne mærkes - det skal ikke være akrobatik."

Hvad er jeres yndlingsstilling?

" Det handler om magtfordeling, for hvis man er i det humør med "Nu skal jeg fandeme vise ham, og nu skal jeg styre det hele", så er det overdrevet fedt, hvis han ligger ned, så man kan lave krabben over ham eller sidde på hug over ham - den hitter helt vildt hver gang. Omvendt hvis man er i humør til, at nu skal han have lov, så er det helt klart missionæren, gerne med benene så langt ud og væk som muligt.

Eller hvis man sidder oven på ham med ryggen til ham - det giver nogle muligheder, man kan røre hans nosser, man kan putte en finger i måsen på ham. Man har meget frie hænder, og man kan støtte på hans knæ."

Betyder det noget, hvor veludrustet manden er?

" Jo mere erfaring man har, jo mindre betydning har det, fordi man får træning i at suge sammen. Men det er nemmere at suge i nogle stillinger end andre. hvis man sidder på knæ over ham, er det svært, men hvis man derimod sidder på hug over ham, så gør musklerne det nærmest af sig selv, og det har en enorm fed effekt. Jeg synes også, det er nemt i missionæren, men svært at gøre bagfra. Bagfra foretrækker jeg helt klart én, der er stor."

Har I nogen hadestillinger?

"jeg har ikke nogen deciderede hadestillinger, men hvis jeg er et sted med meget lidt plads, kan jeg ikke lide at være i bøjede vinkler, så jeg hele tiden hamrer ind i en væg. Hvis en stilling gør ondt, så er det bare ikke sjovt, og det synes jeg altid, det gør, hvis man ligger drejet eller twistet på én eller anden måde. Jeg kan ikke fordrage, hvis jeg skal være krummet over."

Er det bedst at skifte stilling tit, eller vil I hellere blive i den samme?

"Det generer mig kun at skifte stilling, hvis han hele tiden skal ud, hele vejen rundt og så ind igen. Man kan gøre det glidende, så man bevæger sig, mens man stadig får den.

Men jeg er nok ikke til at klatre helt vildt rundt over det hele. Jeg kan ikke komme, hvis jeg skal tænke på at placere min arm og hånd, og han lige skal have flyttet sig."

Hvor meget betyder stillingen for, om I kan få orgasme?

"Jeg kan komme i alle stillinger i løbet af nul komma fem, hvis jeg kan få lov til at røre ved min klitoris selv. Hvis jeg ikke gør det, kræver det mere arbejde og en større indsats - især mentalt. De eneste stillinger, jeg ikke kan komme i, er de meget akrobatiske, hvor jeg skal tænke på at holde balancen.

Hvis jeg står på et badeværelse med benene op ad væggen og holder fast i håndklædeknagerne, kan det jo godt være svært at ryste en orgasme eller to ud af ærmet."

Er der nogen stillinger, I ikke kan lide, fordi I synes, I ser dellede ud, eller noget slasker?

"Hvis jeg har en dårlig dag og føler, at jeg har menstruationsmave ud over det hele og patter, der nærmest vender indad, så er jeg meget nærtagende med, hvordan jeg ser ud.

Men efter hånden har jeg vænnet mig til at tænke, at jeg kan det, jeg skal kunne, så han bør nyde det uanset hvad."

Kan I lide 69'eren?

"Hvis jeg er sammen med en fyr, der begynder at slikke fisse, så er han som regel god til det - og så kan jeg komme med et brag i løbet af et halvt minut. Forudsat at jeg ligger øverst, for jeg kan ikke fordrage, hvis han mundknepper mig, når jeg ikke kan forsvare mig.

Det er virkelig frækt at have ham i munden og samtidig få den ultimative nydelse, det er at blive slikket."

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ef3a8ae6ac7a46e9a7403f2fcfcd0d6d.jpg

Sponsoreret indhold