Nyheder12. august 2009

Lina Rafn: Dropper "X Factor"

Infernal-sangerinden og sangkonkurrence-dommeren indrømmer over for SE og HØR, at hun må melde fra til næste års ”X Factor” på grund af sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/august/lina-ikke-x-factot-jpg.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Set i forhold til Infernals netop overstående sommerturné og forberedelserne til et nyt album kunne timingen ikke have været bedre. Men snakker man 3. udgave af "X Factor", som ruller over skærmen efter nytår på DR1, kunne tidspunktet for sangerindens graviditet dårligt være værre.

Lina Rafn skal nemlig efter planen føde i februar eller starten af marts næste år, og det betyder, at den labre sangfugl nu må melde fra som dommer i sangkonkurrencen. "X Factor" henrykker nemlig hele landet med de populære liveshows i selvsamme periode.

Barselsvikar

- Ja, jeg har ringet til produktionsselskabet Blu og fortalt, at de nok hellere må finde en barselsvikar. Det er 100 procent sikkert, at jeg ikke bliver dommer næste år. Det sker ikke. Sidste sæson var en heftig omgang for os alle sammen, og det pres kan jeg slet ikke klare som gravid.
Desuden skal jeg jo starte min barsel en måned før fødslen som alle andre, så det vil jeg ikke udsætte mig selv for, fortæller Lina Rafn.

Det var dog slet ikke sikkert, at hun havde sagt ja til en ny sæson, selv om hun ikke var blevet gjort gravid af sin kæreste, Kasper.

- Nej, jeg vidste ikke, om jeg overhovedet skulle være dommer igen. Vi havde faktisk først lige evalueret sidste sæsons udsendelser, da jeg i slutningen af juni fandt ud af, at jeg var gravid, siger Lina.

- De ønskede mig selvfølgelig tillykke med, at jeg var i lykkelige omstændigheder. Vi har også diskuteret, hvem en eventuel afløser kunne være. Men der er jo så mange ting, der skal gå op i en højere enhed, før man finder en ny. Hvem jeg har foreslået, vil jeg gerne holde for mig selv, kvidrer Lina Rafn.

Sponsoreret indhold