Nyheder 8. august 2008

Lina Rafn: Dårlig stil Paris

Hilton skal tænke mere på sine fans. De mange forsinkelser er respektløst, mener Lina fra Infernal, der selv fik for meget af Hollywood-stjernens evne til konstant at komme for sent

Det er ikke okay, at Paris' stjernenykker går ud over de trofaste fans. Sådan var Linas reaktion, efter at have oplevet cirkuset omkring den blonde Hiltonarving på tæt hold ved aftenens Waterfront Shopping arrangement.

- Det er skide synd, at der er så mange, som står flere timer og venter på hende. Hun burde være bedre til at komme til tiden eller i det mindste give besked, hvis hun kommer for sent, siger Lina.

Paris var over tre timer forsinket, da hun i går aftes endelig dukkede op i det eksklusive Waterfront Shopping i Hellerup. I timevis stod spændte fans klar for at få et glimt af stjernen.

Lina og Paw fra Infernal skulle spille nummeret "From Paris to Berlin", men fik aldrig optrådt, fordi stjernen endnu engang var forsinket.

- Vi havde andre aftaler, og kunne ikke blive ved med at vente på hende. Så det var bare skide ærgeligt for alle dem, der havde set frem til arrangementet, fortæller Lina.

Sponsoreret indhold