Lina Rafn: Befrugtet i nat

I går var hun ikke gravid – eller var hun?

I går var hun ikke gravid – eller var hun?

Foto: Thomas Laursen

SE og HØR har længe forfulgt et stædigt rygte om, at Infernal-sangeren har en stær i kassen. Gang på gang har vi konfronteret den 33-årige sanger, som kategorisk har nægtet at være med rogn.

Vores reporter spurgte så sent som i går aftes til Linas voksende mave, men også der svarede hun et rungende nej til at være gravid.

I dag ser hendes situation dog lidt anderledes ud. Det ser nu ud til, at det, som SE og HØR så længe har vist, også er gået op for den vordende mor selv.

Lina Rafn afslører nemlig til Søndagsavisen, at hun er gravid og skal nedkomme i slutningen af februar eller begyndelsen af marts 2010.

- Det første, jeg tænkte, var: "Kan jeg virkelig være så heldig? At det er kommet så problemfrit", fordi jeg synes, jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg hørt alle steder, at jo ældre man bliver, jo sværere er det. Jeg var virkelig bange for, om jeg kunne, fortæller Lina Rafn.

Ikke bekymret

Hvordan graviditet, fødsel og barsel kan forenes med karrieren som popstjerne, har Lina Rafn endnu ikke helt styr på, men hun er sikker på, at alting løser sig.

- Jeg har det sådan, vi må tage det et skridt af gangen. Learning by doing. Jeg er glad for, at jeg er så voksen, som jeg er, for man kan jo alt, hvis man skal - det har jeg ligesom oplevet i mit liv. Man kan jo komme igennem alt, så mon ikke, det her, det også nok skal gå. Jeg er ikke sådan sindssygt bekymret, og jeg har ikke haft tudeanfald. Jeg er ret fortrøstningsfuld, egentlig. Jeg er meget i tvivl om, om vi skal blive boende, eller vi skal flytte. Det har vi ikke fundet ud af endnu, og hvis det er ens største bekymring, så går det jo nok, forsikrer den tidligere "X Factor"-dommer.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close