Lina og Paw: Folk var sure på Infernal

Lina Rafn og Paw Lagermann er blevet deres egne chefer

Lina Rafn og Paw Lagermann er blevet deres egne chefer

Foto: Niels S. AndersenNår koncerterne er blevet spillet, kan Infernal-parret Lina Rafn og Paw Lagermann ikke bare holde fri.

De er nemlig blevet deres egne chefer. Og det betyder, at de selv skal ordne alt fra kontakt til koncertsteder, sende udstyr til reperation osv.

For mange andre kunstnere er det dog ikke tilfældet. De hyrer folk til at ordne mange af de praktiske gøremål, som Lina og Paw også gjorde før i tiden.

Men Infernal-musikerne fik nok af at have andre til at træffe beslutninger på deres vegne.

Kronprinsparret bliver set som arrogante

- Jeg tror, at der findes masser af artister, der har managers, der tager sig af de fleste af beslutningerne. Men vores erfaring har været, at vi ikke nødvendigvis syntes, at de tog de rigtige beslutninger. Tit synes jeg, at folk var arrogante på vores vegne, og sådan er vi ikke. Det skal være meget meget umuligt, før vi ikke finder en løsning på, hvordan noget kan gennemføres. Det er virkelig sjældent, at vi har nej-hatten på. Og der synes jeg, når jeg kigger tilbage, at der er mange, der har haft nej-hatten på på vores vegne, fortalte Lina Rafn til Seoghør.dk, da hun og Paw var til Samsø Festivalen.

- Jeg synes, at vi er gået glip af at kunne have efterladt folk med et godt indtryk - da vi senere selv satte os i chef-stolen, fandt vi ud af, at der er folk, der har gået rundt og været sure på Infernal, fordi der er taget beslutninger hen over hovedet på os. Og det har vi gerne ville have elimineret, forklarede hun.

Lina Rafn: Underskud på en halv million kr.

Samtidig kender de to hitmagere branchen ud og ind i dag, så der er ikke det samme behov for hjælp.

- Vi har så mange års erfaring i branchen, så det er ikke den vilde udfordring at gøre det selv. Og så er det rart at have fingeren på pulsen hele tiden, lød det fra Paw Lagermann.

Denne kendis siger fuck til janteloven

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close