Nyheder 18. december 2008

Lily Allen: Jeg elsker Britney

Sang Womanizer i radioshow, og sangen er allerede det helt store hit på nettet
Lily Allens udgave af "Womanizer" er - som alt andet hun rører ved - forrygende
Lily Allens udgave af "Womanizer" er - som alt andet hun rører ved - forrygende
Foto: All Over

Den britiske sangerinde Lily Allen er helt vild med Britney Spears. Så vild, at hun kan hendes sange udenad. Så da hun forleden i et radioshow blev bedt om at synge noget specielt, var det helt naturligt for hende at tage en af Britneys sange.

- Måske undrer det nogen, at jeg valgte at synge "Womanizer" - men det er helt ærligt ret simpelt: Jeg elsker Britney, og jeg elsker den sang, siger Lily Allen til NME.

Hendes pladeselskab EMI er imidlertid ikke helt tilfreds med, at Lily sang "Womanizer", for det, der bare skulle have været en engangsforestilling, blev lynhurtigt til et net-hit. Hendes fans kopierede nemlig nummeret og lagde det på nettet med det samme.

- Det var ikke min mening, at nummeret skulle have været ude på den måde, prøver Lily Allen at forklare sig. - Radioværten spurgte mig, om jeg ikke kunne lave noget særligt for hans lyttere, da jeg var på vej til studiet - og Britneys "Womanizer" var den sang jeg havde på min MP3'er, så det blev den. Jeg bad ham oven i købet om at tale hen over sangen, så den ikke kunne kopieres, men det glemte han lige. Så nu har vi balladen, siger hun.

Du kan høre Lily Allens udgave af Britney Spears' "Womanizer" ved at klikke herSponsoreret indhold