Nyheder26. juli 2009

Lilleprinsen: Opkaldt efter farfar

Så blev spændingen udløst – Joachim og Maries lille søn har fået alle sine 4 navne
Henrik junior iført dåbskjole og kyse
Henrik junior iført dåbskjole og kyse
 Foto: Polfoto

Henrik Carl Joachim Alain har Joachim og Marie valgt at kalde deres lille guldklump. Spændingen blev udløst sent søndag eftermiddag, da dåben af den lille prins fandt sted i Møgeltønder Kirke - samme sted, hans mor og far blev gift.

Mor og far nærmest smilede om kap af ren lykke, selv når den lille prins græd.

Festen for den lille purk er noget mindre end forældrenes bryllup, kun omkring 140 gæster er det blevet til, og der bliver ingen storslået gallamiddag efter den kirkelige handling. De stolte forældre har i stedet valgt at invitere gæsterne til buffet hjemme på slottet, der ligger lige om hjørnet fra kirken.

Med til dåben er kun den nærmeste familie og så parrets mange gode og nære venner. Traditionen tro overnatter mange af dem på slotskroen, som Joachim ejer delvist. Heldigvis for de mange fremmødte i byen gik mange af deltagerne i dåben fra slotskroens parkeringsplads, så alle kunne få et glimt af de smukke kjoler.

Desværre for de mange, der kun var til glodåb, blev de kongelige og de franske gæster kørt helt til kirken, så der måtte lures ind gennem bilruderne.

Marie har dog fået indlogeret sin familie på Schackenborg Slot og Joachims familie bor kun 56 kilometer derfra på Gråsten Slot.

Navnene på de 5 faddere var også holdt hemmelige indtil dåben, men det var vennerne Britt Siesbye, Christian Scherfig og Maries brødre Benjamin Grandet, Charles Cavallier og svigerinden Mary. Marie bar traditionen tro selv den lille op til døbefonten.

Sponsoreret indhold