Nyheder15. november 2023

Lidl smækker priserne i bund - igen

150 hverdagsvarer får sig et prisnedslag fra på søndag i hele landets Lidl-butikker. Kæden ønsker at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til gode priser
Lidl blev grundlagt i 1973.
Lidl blev grundlagt i 1973.
 Foto: Markus Scholz/picture-alliance/d

Den dyreste måned står snart for døren, men Lidl kommer danskerne til undsætning med endnu et slag i priserne på de mest almindelige varer.

Det oplyser discountkæden i en pressemeddelelse.

Helt konkret sker prisændringen allerede på søndag, og det er varer som pålæg, kaffe, frosne grøntsager, kiks og vaskepulver, som får sig et hug.

Indkøbsdirektøren i kæden har følgende at sige om prisnedsættelserne:

- Vi går altid efter at kunne tilbyde vores kunder den billigste indkøbskurv. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for nu at kunne sænke priserne på yderligere 150 hverdagsprodukter, som vil komme vores kunder til gode. Timingen er også god, da vi nærmer os december, som for mange er en dyr måned. Vi ved, at mange forbrugere i denne tid kører fra supermarked til supermarked for at sikre sig de bedste tilbud, men det behøver de ikke nu. De kan nemlig finde kvalitetsprodukter til de laveste priser i Lidl og dermed nyde deres juleferie endnu mere, siger Maria Lovecchio.

Men hvor meget er det så helt præcist, priserne på eksempelvis et stykke skønt spegepølse bliver sænket?

Den økologiske version går fra 35,95 kroner til 32,95 kroner. Det er et fald på 8,3 procent.

Faktisk er det ikke første gang, Lidl ændrer sine priser.

I august i år lavede de samme manøvre.

Sponsoreret indhold