Leon Andreasen: Landsholdsspilleren tilstår vold

Leon Andreasen erkender, at han har begået en fejl ved at lade sig provokere

Leon Andreasen erkender, at han har begået en fejl ved at lade sig provokere

Foto: Polfoto

Tøfting, Gravesen og nu Andreasen. Der er et eller andet med de glatravede fodboldspillere. De stiller ikke op for bollemælk. Hverken på eller uden for banen.

Nu er det Leon Andreasen, der har været i retten anklaget for vold.

En provokation fik i slutningen af maj Leon Andreasen til at tage næverne i brug under en bytur i Århus. Det erkendte den danske landsholdsspiller, da han i dag var til afhøring hos politiet. Leon Andreasen fortalte politiet, at han følte sig provokeret, og at han slog en enkelt gang.

- Jeg beklager episoden. Jeg ringede allerede dagen efter til vedkommende for at beklage episoden. Selv om man bliver provokeret, så skal man ikke slå, og jeg står ved mit ansvar, siger Leon Andreasen gennem sin forsvarer, Michael Juul Eriksen, skriver Ekstra Bladet.

Da der er tale om en tilståelsessag, forventer forsvarsadvokaten en hurtig afgørelse i sagen, og han regner ikke med, at Andreasen skal afsone en kommende straf i fængslet.

- Når det foregår inde på en restauration, så er der praksis for en betinget afgørelse, og det går vi efter, siger Michael Juul Eriksen til eb.dk.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close