Nyheder15. august 2016

Leo: Jeg har været rigtig svag

Infektionstallene falder og humøret stiger i samme hastighed for den nordjyske musiker

Sussi og Leo - Leo har brækket hoften

Det går langt fra så hurtigt fremad, som Sussi og Leo kunne ønske sig, men alligevel er der bedring at spore hos Leo, der først brækkede hoften, siden benet og derefter fulgte et nyresvigt og stafylokokker i benet.

- Det går fremad og infektionstallene falder hele tiden, fortæller Sussi til SE og HØR mandag formiddag, mens hun holder Leo med selskab under dialysen på Aalborg Universitetshospital, hvor Leo er indlagt.

Han er i dialyse hver anden dag, da han fik nyresvigt efter den anden operation, da han brækkede benet.

- Nyrene fungerer også bedre og bedre, og de siger, at det er uhyre sjældent, at de ikke går igang igen, fortæller Sussi.

Leo kan gå stille og roligt, men det der holder ham på sygehuset er betændelsen.

- De regner med, at han kan blive udskrevet, når han ikke længere skal have pencilin med en indsprøjtning, siger Sussi, som glæder sig rigtig meget til at hun igen kan få Leo med hjem til deres hus i Saltum.

Men Leo glæder sig om muligt endnu mere.

- Jeg har været rigtig svag undervejs. Og det har været psykisk hårdt og jeg har været deprimeret, da jeg synes, det er så meningsløst. Men nu fungerer mit hoved igen normalt, så jeg kan genkende mig selv igen, jubler Leo fra sygesengen.

- Jeg vil rigtig gerne snart hjem igen, så jeg kan lave noget andet end at læse Anders And blade, siger Leo.

Forhåbentlig får han lov til at komme hjem, inden ugen er omme, og så kan han forhåbentlig også komme med på scenen igen.

- Men det er meningen at vores afløser Allan, skal med de første gange, så Leo bare lige skal op på scenen og får en stille og rolig begyndelse, forklarer Sussi.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold