Lene Nystrøm: Vil købe Remees hus

Smukke Lene Nystrøm overvejer bolig i hovedstaden

Smukke Lene Nystrøm overvejer bolig i hovedstaden

Foto: Claus Poulsen

Ikke alle musikere er nede og suge på labben. Aqua-parret Lene og Søren har åbenbart stadig kassen i modsætning til deres gode ven og kollega Remee.

Sidstnævnte er på grund af elendig økonomi tvunget til at sætte sin store pragtvilla på Frederiksberg til salg for næsten 14 mio. kroner. Og netop krumtapperne i Aqua stod for nylig og studerede ejendomsmæglerens tilbud om Remees hus nøje, ifølge MSN Starlounge

Søren Rasted, 40, og Lene Nystrøm, 36, bor ellers i forvejen dyrt og fint med ungerne Billy, 4, og India, 5, på landstedet Øxenholm i Blovstrød. Det erhvervede det velhavende par i 2006 for over dobbelt så meget, som Remees villa er til salg for, nemlig 28 mio. kroner.

Lene og Søren har kendt Remee i mange år. Her er de alle sammen til Thomas Troelsens bryllup til Eva Harlou forrige år. (Foto: Peter Grosen)

Om det er Øxenholm som skal byttes ud med adressen på Frederiksberg, eller det "bare" er en ekstra bolig i hovedstadsområdet, som frister, vides ikke. Men klaveret - eller rettere flygelet - spiller i hvert fald bedre hos Søren og Lene end hos Remee for tiden.

Se hvordan Remee bor her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close