Nyheder19. december 2009

Lene Nystrøm Rasted: Årets bedst klædte - i Norge

Det norske SE og HØR kårer hvert år de bedst ekviperede, og i år er det en næsten-dansker, der har vundet
Nordmændene er vilde med Lenes tøjstil
Nordmændene er vilde med Lenes tøjstil
 Foto: All Over

Der er langt tilbage til tiden, hvor Lene Nystrøm ikke hed Rasted og bare blev sammenlignet med den Barbie-dukke, hun altid sang om i Aquas 90'er-glanstid.

Siden da har hun oppet sig gevaldigt, når det gælder påklædning, som vi har vist her på siden i dette Galleri. Hvert halve år er hun fast ingrediens, når Copenhagen Fashion Week løber af stablen. Både for at vise sig frem og for at hente inspiration.

I hjemlandet Norge har de i høj grad lagt mærke til, at den 36-årige Lene Nystrøm Rasted tager sig bedre og bedre ud. Det er altså, når hun optræder på den røde løber eller i anden festlig, officiel sammenhæng. Som Aqua-Lene er hun stadig lidt af en tegneseriefigur.

Norsk SE og HØR har netop med hjælp fra en række modeeksperter og stylister kåret Norges 100 bedst klædte berømtheder i 2009, og nummer et på denne liste er Lene.

- Jeg havde nok ikke fået den her pris for 10 år siden, siger hun selverkendende.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/musik-09/december/lene-nystroem-bedst-klaedt3-jpg.jpg



- De seneste år har jeg fundet mig selv. Jeg har altid været optaget af mode, men jeg er blevet mere stilren med tiden, siger den nykårede modedronning til norsk SE og HØR.


Sponsoreret indhold