Nyheder14. juni 2011

Lene Nystrøm på nassetur

Aqua-baben var i sit nærige hjørne, da hun snuppede S-toget til byen for at få gratis smykker. Se paparazzobillederne her
Af af

Lene Nystrøm på nassetur

Det regnede med kolde kontanter til Lene Nystrøm og hendes mand Søren Rasted, da Aqua-hittet Barbie Girl omkring årtusindskiftet kastede svimlende millionsummer af sig til det danske band.

Men for nu 37-årige fru Nystrøm betyder det ikke, at man bruger løs af sine mange penge uden fornuft, hvis man kan undgå det.

Læs også: Se hende nøgen!

Så da skønheden onsdag tog til København med 2 venner, stod der hverken 1. klasse eller Mercedes på transport-midlet. Der stod S-tog.

Da popsilden først havde plantet sine dyre støvler solidt på den københavnske asfalt, gik turen til smykkeforretningen Thomas Sabo i Østergade.

Godt og gratis

Lene skulle her have nye smykker til Aqua-koncerten i Tivoli den 17. juni, så de næste 40 minutter brugte hun på at gennemsøge den lille, eksklusive forretning for bling-bling og funklende overraskelser.

Til sidst fandt hun, hvad hun ville have, fik det bestilt og til sidst doneret. Når man er dansk popmusiks førstedame, skal man jo ikke betale for sådan noget selv.

S-toget hjem igen

Heldigvis for det betagede personale er Lene ikke lige så varsom med invitationer, som hun er med sin formue. Rask væk blev de alle indbudt til festlighederne i den københavnske forlystelsespark som tak for god behandling.

Næste stop var den populære Café Victor i Ny Østergade, hvor de 3 nød et lækkert glas hvidvin ved de udendørs borde.

Og klokken 18 gik turen så igen til Nørreport Station, hvor den korthårede sexbombe købte sig en billet til E-toget mod Hillerød.

Se alle paparazzobillederne i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold