Nyheder 5. marts 2014

Lene Maria Christensen: Jeg har brug for mænd

Arvingerne-Solveig kan ikke undvære det modsatte køn
Lene Maria Christensen kunne ikke forestille sig et liv uden mænd
Lene Maria Christensen kunne ikke forestille sig et liv uden mænd
Foto: All OverDe fleste er nok enige i, at Lene Maria Christensen i den grad er en stærk kvinde. Og der er ingen tvivl om, at en som hende sagtens kunne klare sig selv.

Men det har den succesfulde skuespillerinde slet ikke lyst til. Faktisk er hun ikke meget for det der med, at det kvindelige køn overhovedet ikke behøver hankønsvæsener til noget som helst. Det skriver magasinet IN.

- Man siger i dag, at kvinder ikke har brug for mændene mere, men det HAR vi da, udbryder skuespillerinden i interviewet.

"Arvingerne"-Solveig: Jeg vil knalde hele natten

Og selvom Lene Maria Christensen som alle andre kvinder i dagens Danmark kan forsørge sig selv, så har hun alligevel mange bud på, hvad man så skal bruge mændene til.

- Det kan godt være, vi kan tjene vores egne penge og føde børnene selv, men der er jo masser af andre områder, hvor vi ikke kan undvære hinanden. Følelsesmæssigt, seksuelt. Og det dér kærlighed, siger Lene Maria Christensen til IN.

"Arvingerne"-stjernen mødte selv manden i sit liv for 12 år siden. Og at hun har ham, kan måske være grunden til, at hun modsat andre kvinder ikke kan forestille sig et liv uden mænd.

- De fleste af os ønsker jo kærligheden og parforholdet og at bygge en familie op. Jeg tror bare, at der er mange, der ikke har mødt den, de vil bygge den med.

Slut med "Arvingerne": Det kan vi se frem til i næste sæson

Sponsoreret indhold