Nyheder7. november 2008

Lene Maria Christensen: Gift med bankrøver

Den skamroste skuespiller har hovedrolle i ny dansk TV3-serie
Leon og Lulus kærlighed holder - trods tremmerne imellem dem
Leon og Lulus kærlighed holder - trods tremmerne imellem dem
 Foto: Niels S. Andersen

Den storøjet Lene Maria med æblekinder, der for tiden er aktuel i den anmelderroste film "Frygtelig Lykkelig", spiller sammen med Lars Brygmann hovedrollerne i TV3's ambitiøse kæmpesatsning med arbejdstitlen "Lulu - bankrøverens kone".

Som titlen antyder, ryger Lulus elskede Leon (Lars Brygmann) i spjældet på sin bryllupsdag og hans kriminalitet, som Lulu indtil nu har kunnet lukke øjnene for, må hun nu til at forholde sig til.

Mere eller mindre frivilligt overtager hun Leons aktiviteter og langsomt, men sikkert, drages hun ind i underverdenens spind af løgn og lusk. Hun starter i det små, men ender med at skulle dirigere et kæmpe-kup mod Nationalbanken.

Samtidig lægges der op til et trekantsdrama med den halvbitre og ærgerrige politibetjent Patrik, der spilles af Lars Kaalund.
Alt i alt en historie, der kører på flere niveauer.

TV3 har på den nedlagte Flyvestation Værløse bygget et set, der må have givet enhver scenograf våde bukser og kløen i fingrene, med en komplet villa, kælder og tilhørende have, politistation og fængsel.

TV3 bekender, at det er deres absolut største satsning nogensinde, med et budget der overgår mindre landes bruttonationalprodukt, og sammenligner serien med en dansk udgave af gansterserien "Sopranos".

De første 12 planlagte afsnit skydes netop nu og frem til marts, men smides først i luften til næste efterår.

Sponsoreret indhold