Nyheder9. december 2008

Lene Espersen: Kvalitets-afslapning er en tur i Fields

Økonomi- og erhvervsministerens mand sender hende en tur i storcenteret, når hun stresser for meget
Lene Espersen mener, at kvalitetstid er noget, man bruger i storcentret Fields
Lene Espersen mener, at kvalitetstid er noget, man bruger i storcentret Fields
 Foto: All Over

Lene Espersen er kontrol- og planlægningsfreak. Nogle gange så meget, at hendes mand, Danny Feltman, må løfte pegefingeren og få hende til at geare lidt ned.

- For en måneds tid siden, hvor jeg havde ligget vandret i luften længe, sagde min mand en dag: Lene, nu kører du ud i Fields, og så kan du gå rundt derude og kigge på butikker. Jeg tager mig af drengene imens. Det var simpelthen så dejligt, for jeg havde ikke haft noget, der bare lignede alene-tid til mig selv i måneder, siger Lene Espersen i et stort interview i ugebladet Søndag.

Danny Feltman, der selv er en travl herre i kraft af sit job som logistikchef i Hennes & Mauritz, har selvfølgelig også meget at se til, så derfor er ægteparrets hverdag fuldstændig planlagt.

- Ja, både min mand og jeg er typiske planlæggere. Min uge er fuldkommen tilrettelagt, når den starter mandag morgen, fortæller Lene Espersen, der dog lægger stor vægt på at få tid til sine to drenge, Marcus, 7, og Robert på fem.

- Kvalitet gælder … især for vores børn. Kvalitet forstået på den måde, at tid sammen med dem er vigtig. Deres barndom kommer jo aldrig tilbage, siger ministeren.

Sponsoreret indhold